Email

office@balkanpopust.com

Balkan popust logo

AGENCIJA DEDA MRAZOVI

Dragi naši, najstarija smo Agencija za animaciju dece na ovim prostorima. U našoj ponudi je dolazak Deda Mraza na kućnu adresu, podela paketića u firmama uz animaciju ili predstavu sa Deda Mrazom.

Sa ponosom ističemo pažljivo osmišljen Novogodišnji program za decu, koji iz godine u godinu prilagođavamo osluškujući dečije želje.

Sve naše animacije i Novogodišnje predstave namenjene su za uzrast od 3 do 12 godina. Interaktivne su, edukativne, zabavne, obiluju muzikom i prave sjajno raspoloženje.

Dolazak Deda Mraza na Vašu adresu.

Naše animacije i Novogodišnje predstave, sa najrazličitijim brojem učesnika i animatora i neizostavnim Deda Mrazom, uspešno organizujemo u najrazličitijim uslovima, u zatvorenom i otvorenom prostoru na teritoriji Beograda i šire. Mnoge naše Novogodišnje predstave imaju i scenografiju, kako bi ulepšale i obogatile prostor u kojem se predstava igra.

 

Sposobni da odgovorimo na sve vaše zahteve

Iako je sezona “dolaska Deda Mraza” kratka, trudimo se da tokom cele godine pažljivo napravimo izbor predstava i animacija koje će se naći u našoj ponudi, ali isto tako sposobni smo da odgovorimo i na vaše specifične zahteve, a sve u interesu vaših mališana.

 

Vaš prostor-naša animacija

Naše animacije i Novogodišnje predstave sa različitim brojem učesnika (animatora ili glumaca) i neizostavnim Deda Mrazom uspešno organizujemo u najrazličitijim uslovima, na zatvorenom i otvorenom prostoru na teritoriji Beograda, Novog Sada, a i šire. Mnoge naše Novogodišnje predstave imaju ozvučenja i scenografije, kako bi ulepšale i obogatile prostor u kome se odigravaju. To je najčešće vaš prostor, ali po potrebi vam možemo pomoći i oko odabira prostora.

 

Humanitarni rad

Sastavni deo našeg rada su i animacije i Novogodišnje predstave koje imaju humanitarni karakter.

 

Zadovoljni klijenti

Kvalitetom, izgledom i kostimima naših Deda Mrazova u dosadašnjem radu zadovoljili smo potrebe naših klijenata koji su nas angažovali u velikom broju tržnih centara, velikim trgovinskim lancima, prestižnim dečijim igraonicama.

AKTUELNI POPUSTI OVE FIRME

Screenshot_1.png

Sretnite se sa Deda Mrazom

Beograd

2000 dinara umesto 3500 dinara

Svet se menja, epidemiološka situacija je promenljiva, a to sve zahteva dodatnu obazrivost. Za one koji bi se prijatnije osećali da čaroliju susreta sa Deda Mrazom dožive na otvorenom, ispred svoga doma ili firme, tu smo, da vam ponudimo i takvu mogućnost.

dedamraz.png

Video poziv Deda Mraza

Srbija

1300 dinara umesto 3500 dinara

Dragi roditelji, na ovaj način želimo da vas uverimo da simpatični video poziv omiljenog Deke može da osvoji srca mališana i dokaže kako izazov pozivanja Deda Mraza od kuće može da bude adekvatna zamena susreta sa omiljenim Dekom.

Balkan popust za korisnike

Download App

Mobilna aplikacija za čuvanje QR kodova i ostvarivanje popusta.

Kako do popusta?

Potrebno je da uradite 2 stvari, ali samo prvi put.

1. Skinete Aplikaciju u kojoj ćete čuvati željene kodove-popuste.
2. Skenirate QR kod firme, davaoca popusta.

Svaki sledeći put, skidate samo QR kod davaoca popusta.

QR kod partnera

Skeniranjem ovog QR koda ostvarujete popust kod ovog partnera.

LOKACIJA I KONTAKT

Beograd,
Srbija

AGENCIJA DEDA MRAZOVI:
0637744964

dedamrazovi@gmail.com

Radno Vreme

Ponedeljak-Nedelja od 08h – 20h