Email

office@balkanpopust.com

DRUSTVO ASTROLOGA SRBIJE

Zvezde nam šalju skrivene poruke koje često ne uspevamo da shvatimo na pravi način. Astrolozi kažu da natalna karta pruža potpunu sliku o nama.

Šta ste u horoskopu? Da li su Vam zvezde naklonjene ovih dana? Današnja ponuda obuhvata izradu i tumačenje natalne karte.

Svako od nas ima svoju jedinstvenu i neponovljivu natalnu kartu. Natalna karta je astrološka karta urađena za trenutak nečijeg rođenja. Natalna karta je u stvari skup astroloških simbola koji predstavljaju izgled neba u trenutku nečijeg rođenja, odnosno raspored nebeskih tela (planete, zvezde, asteroidi) na nebu u tom trenutku. U času nečijeg rođenja, svaka od 10 planeta se nalazila u nekom od horoskopskih znakova i u kućama. Ima 12 horoskopskih znakova, kao i 12 kuća i 10 planeta.

Da bi videli u kojim horoskopskim znacima i kućama su bile Vaše planete u času rođenja, kao i Vaš podznak, rezervišite današnju ponudu i saznajte sve što Vas zanima!

AKTUELNI POPUSTI OVE FIRME

Zvezda kao savršeni poklon za sve prilike

Srbija

2900 dinara umesto 5800 dinara

Razmišljate o savršenom poklonu? Zašto onda nekome ne biste poklonili nešto što će trajati zauvek? Pokažite voljenoj osobi koliko vam znači i poklonite veoma originalan poklon koji će trajati večno. DRUŠTVO ASTROLOGA SRBIJE Vam je omogućilo da zvezda u željenom astrološkom sazvežđu dobije naziv po Vašoj želji što je savršen poklon Vama dragoj osobi...

Imenovanje zvezde predstavlja simboličan i originalan poklon dragoj osobi. Zvanični registar za Srbiju vodi Društvo astrologa Srbije sa pravom da, do sada neimenovanim zvezdama, daje nazive u 12 astroloških sazvežda.

Ovaj maštoviti i originalni poklon paket sadrži imenovanje zvezde na sajtu StarName4you sertifikat o imenovanju, kao i zvezdanu mapu. Sve to u luksuznom poklon pakovanju koji stiže na željenu adresu.

Horoskop za narednih 12 meseci

Srbija

300 dinara umesto 1200 dinara

Zvezde nam šalju skrivene poruke koje često ne uspevamo da shvatimo na pravi način. DAS Vam je obezbedio fenomenalnu ponudu kako biste otkrili šta Vam zvezde poručuju. Proverite šta Vas čeka u narednih godinu dana, na ljubavnom, poslovnom ili privatnom planu!

Izrada i tumacenje natalne karte

Srbija

480 dinara umesto 3600 dinara

Svako od nas ima svoju jedinstvenu i neponovljivu natalnu kartu. Natalna karta predstavlja “zamrznutu sliku kretenja planeta” za trenutak nečijeg rođenja. Obzirom na to da ima 10 planeta (astrologija Sunce i Mesec smatra planetana), 12 sazvežđa odnosno horoskopskih znakova i 12 polja tj kuća natala čitav taj skup i raspored elemenata utičnu na naš karakter, našu bit i život.

Kompletna numerološka analiza

Srbija

500 dinara umesto 2500 dinara

Kompletna numerološka analiza predstavlja određivanje i tumačenje broja životnog puta, sudbinskog, duševnog i ličnog broja, zatim broja zrelosti, ravnoteže kao i brojeva životnih ciklusa, izazova i vrhinaca kao i broja karmičkih lekcija.

Kako do popusta?

Potrebno je da uradite 2 stvari, ali samo prvi put.

1. Skinete Aplikaciju u kojoj ćete čuvati željene kodove-popuste.
2. Skenirate QR kod firme, davaoca popusta.

Svaki sledeći put, skidate samo QR kod davaoca popusta.

Balkan popust za korisnike

Download App

Mobilna aplikacija za čuvanje QR kodova i ostvarivanje popusta.

QR kod partnera

Skeniranjem ovog QR koda ostvarujete popust kod ovog partnera.

LOKACIJA I KONTAKT

Kneza Milosa 43,
11000 Beograd,
Srbija

DRUSTVO ASTROLOGA SRBIJE:
0606487648

drustvoastrologa@gmail.com

Radno Vreme

Ponedeljak – petak 10h-20h

Subota -nedelja 10h-15h