Email

office@balkanpopust.com

Balkan popust logo

EDUKATIVNI CENTAR WORLD OF EDUCATION

World od education je dugogodišnji saradnik na svim prestežnim dogadajima u Beogradu, od Fashion Week-a, preko Belgrade Art Show-a do ostalih modnih dogadaja , poznatih casopisa do nacionalnih televizija.

Ucicete od poznatih, iskusnih i priznatih šminkera. Šminkeri škole šminkanja World od Education kao I polaznici saraduju sa velikim brojem kreatora i poznatih fotografa, a takode na usluzi im je I fotografski studio.

Naš tim šminkera prenece Vam nove tehnike šminkanja od naših šminkera saradnika iz zemlje i inostranstva. Naš cilj je da polaznik odmah po završetku kursa bude sposoban za samostalan rad.

U mogucnosti smo da ucenicima pružimo kompletnu nastavu i da ih uvedemo u posao, bilo kroz praksu na terenu, treninzima u školi ili angažovanju na projektima ili modnim revijama… Podržavamo bivše ucenike i preporucujemo ih poslovnim partnerima. I sama škola je zainteresovana za izuzetno talentovane i posvecene ucenike i angažuje ih u školi i na svojim projektima. Mi smo stalno u potrazi za talentima koji su potrebni našem timu.

Po uspešnom završetku kurseva svi polaznici dobijaju World of Education sertifikat, mogucnost povlašcene kupovine proizvoda naših saradnika i kompletnu profesionalnu podršku u daljem obrazovanju I radu.

AKTUELNI POPUSTI OVE FIRME

profesionalni-kurs-sminkanja-od-20-casova-po-super-ceni-8500-rsd-217168-51535.jpg

20 % popusta na kurseve šminkanja

Beograd

Po uspešnom završetku kurseva svi polaznici dobijaju World of Education sertifikat, mogućnost povlašćene kupovine proizvoda naših saradnika i kompletnu profesionalnu podršku u daljem obrazovanju i radu.

Balkan popust za korisnike

Download App

Mobilna aplikacija za čuvanje QR kodova i ostvarivanje popusta.

Kako do popusta?

Potrebno je da uradite 2 stvari, ali samo prvi put.

1. Skinete Aplikaciju u kojoj ćete čuvati željene kodove-popuste.
2. Skenirate QR kod firme, davaoca popusta.

Svaki sledeći put, skidate samo QR kod davaoca popusta.

QR kod partnera

Skeniranjem ovog QR koda ostvarujete popust kod ovog partnera.

LOKACIJA I KONTAKT

Hilandarska 38/2,
11000 Beograd,
Srbija

EDUKATIVNI CENTAR WORLD OF EDUCATION:
064/2083-556

worldofeducationbg@gmail.com

Radno Vreme