balkanpopust@gmail.com

DRUSTVO ASTROLOGA SRBIJE

Skeniraj QR code ili klikni i ostvari popust

broj popusta: 6

Zvezde nam šalju skrivene poruke koje često ne uspevamo da shvatimo na pravi način. Astrolozi kažu da natalna karta pruža potpunu sliku o nama. Šta ste u horoskopu? Da li su Vam zvezde naklonjene ovih dana? Današnja ponuda obuhvata izradu i tumačenje natalne karte.

DRUSTVO ASTROLOGA SRBIJE - LOGO

Svako od nas ima svoju jedinstvenu i neponovljivu natalnu kartu. Natalna karta je astrološka karta urađena za trenutak nečijeg rođenja. Natalna karta je u stvari skup astroloških simbola koji predstavljaju izgled neba u trenutku nečijeg rođenja, odnosno raspored nebeskih tela (planete, zvezde, asteroidi) na nebu u tom trenutku. U času nečijeg rođenja, svaka od 10 planeta se nalazila u nekom od horoskopskih znakova i u kućama. Ima 12 horoskopskih znakova, kao i 12 kuća i 10 planeta.

Da bi videli u kojim horoskopskim znacima i kućama su bile Vaše planete u času rođenja, kao i Vaš podznak, rezervišite današnju ponudu i saznajte sve što Vas zanima!

Popusti

... koje ti poklanja ovaj DRUSTVO ASTROLOGA SRBIJE

Zvezda kao savršeni poklon za sve prilike

Zvezda kao savršeni poklon za sve prilike

Srbija

  2900 dinara umesto 5800 dinara Razmišljate o savršenom poklonu? Zašto onda nekome ne biste poklonili nešto što će trajati zauvek? Pokažite voljenoj osobi koliko vam znači i poklonite veoma originalan poklon koji će trajati večno. DRUŠTVO ASTROLOGA SRBIJE Vam je omogućilo da zvezda u željenom astrološkom sazvežđu dobije naziv po Vašoj želji što je savršen poklon Vama dragoj osobi... Imenovanje zvezde predstavlja simboličan i originalan poklon dragoj osobi. Zvanični registar za Srbiju vodi Društvo astrologa Srbije sa pravom da, do sada neimenovanim zvezdama, daje nazive u 12 astroloških sazvežda. Ovaj maštoviti i originalni poklon paket sadrži imenovanje zvezde na sajtu StarName4you sertifikat o imenovanju, kao i zvezdanu mapu. Sve to u luksuznom poklon pakovanju koji stiže na željenu adresu.
Horoskop za narednih 12 meseci

Horoskop za narednih 12 meseci

Srbija

  300 dinara umesto 1200 dinara Zvezde nam šalju skrivene poruke koje često ne uspevamo da shvatimo na pravi način. DAS Vam je obezbedio fenomenalnu ponudu kako biste otkrili šta Vam zvezde poručuju. Proverite šta Vas čeka u narednih godinu dana, na ljubavnom, poslovnom ili privatnom planu!
Izrada i tumacenje natalne karte

Izrada i tumacenje natalne karte

Srbija

  480 dinara umesto 3600 dinara Svako od nas ima svoju jedinstvenu i neponovljivu natalnu kartu. Natalna karta predstavlja “zamrznutu sliku kretenja planeta” za trenutak nečijeg rođenja. Obzirom na to da ima 10 planeta (astrologija Sunce i Mesec smatra planetana), 12 sazvežđa odnosno horoskopskih znakova i 12 polja tj kuća natala čitav taj skup i raspored elemenata utičnu na naš karakter, našu bit i život.
Kompletna numerološka analiza

Kompletna numerološka analiza

Srbija

  500 dinara umesto 2500 dinara Kompletna numerološka analiza predstavlja određivanje i tumačenje broja životnog puta, sudbinskog, duševnog i ličnog broja, zatim broja zrelosti, ravnoteže kao i brojeva životnih ciklusa, izazova i vrhinaca kao i broja karmičkih lekcija.
320 rsd za uporedni ljubavni horoskop

320 rsd za uporedni ljubavni horoskop

Srbija

  320 dinara umesto 1200 dinara Astrologija odnosa spada u najtraženiju granu astrologije. To nije novost, niti posledica modernog doba. Od kada postoji astrologija, uvek je bila korišćena da bi se nekome osigurao dobar brak - sklad ljubavi i obaveza. Varaju se oni koji misle da je brak predstavljen samo Venerom. To je samo zaljubljenost, leptirići u stomaku i lepota koja traje u trenutku.  
440 dinara za telefonsku konsultaciju sa astrologom u trajanju od 20 minuta

440 dinara za telefonsku konsultaciju sa astrologom u trajanju od 20 minuta

Srbija

  440 dinara umesto 1000 dinara Ponuda našeg sajta i Društva astrologa Srbije obuhvata konsultaciju sa astrologom putem telefona gde ćete tokom 20 minuta, moći da postavite sva goruća pitanja koja Vas muče i da uz malu pomoć, razrešite mnoge nedoumice.