balkanpopust@gmail.com

EDUKATIVNI CENTAR WORLD OF EDUCATION

Skeniraj QR code ili klikni i ostvari popust

broj popusta: 1

World od education je dugogodišnji saradnik na svim prestežnim dogadajima u Beogradu, od Fashion Week-a, preko Belgrade Art Show-a do ostalih modnih dogadaja , poznatih casopisa do nacionalnih televizija.

EDUKATIVNI CENTAR WORLD OF EDUCATION - LOGO

Ucicete od poznatih, iskusnih i priznatih šminkera. Šminkeri škole šminkanja World od Education kao I polaznici saraduju sa velikim brojem kreatora i poznatih fotografa, a takode na usluzi im je I fotografski studio.

Naš tim šminkera prenece Vam nove tehnike šminkanja od naših šminkera saradnika iz zemlje i inostranstva. Naš cilj je da polaznik odmah po završetku kursa bude sposoban za samostalan rad.

U mogucnosti smo da ucenicima pružimo kompletnu nastavu i da ih uvedemo u posao, bilo kroz praksu na terenu, treninzima u školi ili angažovanju na projektima ili modnim revijama… Podržavamo bivše ucenike i preporucujemo ih poslovnim partnerima. I sama škola je zainteresovana za izuzetno talentovane i posvecene ucenike i angažuje ih u školi i na svojim projektima. Mi smo stalno u potrazi za talentima koji su potrebni našem timu.

Po uspešnom završetku kurseva svi polaznici dobijaju World of Education sertifikat, mogucnost povlašcene kupovine proizvoda naših saradnika i kompletnu profesionalnu podršku u daljem obrazovanju I radu.

Popusti

... koje ti poklanja ovaj EDUKATIVNI CENTAR WORLD OF EDUCATION

20 % popusta na kurseve šminkanja

20 % popusta na kurseve šminkanja

Beograd

  Po uspešnom završetku kurseva svi polaznici dobijaju World of Education sertifikat, mogućnost povlašćene kupovine proizvoda naših saradnika i kompletnu profesionalnu podršku u daljem obrazovanju i radu.