balkanpopust@gmail.com

JAKSIC BS GLASS

Skeniraj QR code ili klikni i ostvari popust

broj popusta: 1

Proizvodnja i montaza staklenih proizvoda,tus kabine po meri, gelenderi, ograde, stakleni zidovi, paravani, nastresnice!! Dolazak na merenje BESPLATAN

JAKSIC BS GLASS - LOGO

Tuš kabine

Sve vise ljudi nema dilemu da li da u svoje kupatilo ugrade kadu ili tuš kabinu. Tuš kabine čine praktično rešenje za uredjenje kupatila i zauzimaju manje prostora. Pored osnove higijenske potrebe tuširanje predstavlja i trenutak opuštanja i vid relaksacije i pomoć pri oslobađanju od stresnih situacija, Prilagođen i lepo dizajniran ambijent igra veliku ulogu za stvaranje dobrog osećaja.. Prilagođen i lepo dizajniran ambijent igra veliku ulogu za stvaranje dobrog osećaja.

Stakleni gelenderi

Stakleni gelenderi su postale ne izostavan detalj u modernoj gradnji. Primena staklenih ograda je počela u eksterijeru, a danas se veoma često koristi i u enterijeru. Staklene ograde izrađuju se u kombinaciji sa inoksom od kojeg se izrađuju stubići i rukohvati koji čine noseću konstrukciju ograde.

Staklene ograde

Staklene ograde su postale ne izostavan detalj u modernoj gradnji. Primena staklenih ograda je počela u eksterijeru, a danas se veoma često koristi i u enterijeru. Staklene ograde izrađuju se u kombinaciji sa inoksom od kojeg se izrađuju stubići i rukohvati koji čine noseću konstrukciju ograde.

Stakleni zidovi

Najbolja stvar u korištenju harmonika i kliznog staklenog zida kao unutrašnje pregrade je fleksibilnost koju nudi. Jednostavno možete da stvorite dva zasebna, različita prostora, a možete i brzo da sklopite staklene panele kreirajući jedan fluidni kombinovani prostor.

Staklo za kuhinje

Staklo na zidu kuhinje, između donjih i visećih elemenata, često se koristi umesto keramičkih pločica zato što je lako je za održavanje i pritom veoma lepo izgleda. Ipak, problem može biti njegova cena. Ali, krenimo redom.

Boja stakla može se birati proizvoljno i to uglavnom tako da se uklope sa nijansom frontova kuhinje. Prednosti stakla na zidu jesu što nema vidljivih fuga, i što se izvodi se po meri. Tek nakon montaže cele kuhinje, uzimaju se tačne mere i staklo debljine 6 ili 8 mm seče se po meri.

Češće se koristi staklo debljine 6 mm jer su ona osetno lakša od onih od 8 ili 10mm, koja se pak upotrebaljavaju kod izrazito neravnih zidova.

Zastakljivanje terasa

Imate problem sa nanosima vetra, prašinom i bukom? Želite pravo rešenje da zastaklite terasu i da se rešite svih ovih problema? Želite da čujete više različitih načina na koje možete srediti svoju terasu? Odlično jer u nastavku sledi pregled rešenja za zastakljivanje terase, sa njihovim prednostima i manama, kao i cenama tih rešenja. Na vama je da izaberete ono koje vam najviše odgovara.

Sistem za zastakljivanje terasa – idealno resenje zastakljivanja. Sistem se sastoji od dve horizontalne vodilice (gornja i donja) čija je funkcija raspodela opterećenja i usmeravanje pokretnih – kliznih staklenih panela. Vertikalni profili povećavaju krutost konstrukcije i obezbeđuju bolje dihtovanje.

Okov koji se koristi kod ove vrste sistema zastakljivanja izrađen je od nerđajućeg čelika (inox), i svaki oslonac (ima ih 4 na svakom panelu) poseduje po dva kotrljajuća ležaja. Radni vek samih ležajeva je daleko duži od predpostavljenog veka eksploatacije terase. Ležaji su predimenzionisani i njihova nosivost je daleko veća od njihovog radnog opterećenja.

Svi plastični elementi (bočne zaptivke i poklopci, uvodnici i zatvarači) su izrađeni od plastike vrhunskog kvaliteta.

Maksimalna proizvodna visina je 2500mm što uglanom može zadovoljiti svaku potrebu kupca.

Zvučna izolacija gotovog sistema je 29 db.

Nastrešnice

Stakleni krovovi su vrlo elegantno rešenje zaštite željenih površina od padavina. Najviše se koriste za garaže, terase i sl. Staklo se oslanja na metalnu nosivu konstrukciju. Nadstrešnica je svojevrstan podtip krova. To je jedno vece staklo koje natkriva ulazna vrata. One se oslanjaju na celicne profile linijski ili u kombinaciji sa sajlama. Jedna stranica uvek je fiksirana u zid iznad vrata.

Popusti

... koje ti poklanja ovaj JAKSIC BS GLASS

10 % na sve usluge

10 % na sve usluge

Beograd

  • Izrada i montaža tuš kabina i tuš paravana od kaljenog stakla po meri…
  • Izrada i montaža tuš kabina po meri
  • Zastakjivanje teresa
  • Kuhinjsko staklo
  • Staklene nastresnice
  • Staklene ograde
  • Stakleni zidovi
  • Stepeniste od stakla
  • Kuhinjsko staklo
  • Ogledala