balkanpopust@gmail.com

KUGLANE ZABAC

Skeniraj QR code ili klikni i ostvari popust

broj popusta: 7

Sa nama se druže deca i odrasli, firme i porodice, mladi i stari. U sjajnoj atmosferi, uz odličnu muziku i bogatu ponudu iz našeg café bara obećavamo izuzetan provod i zabavu! Kuglana Zabac Zemun – Hala Pinki Sadrzaji:7 staza za kuglanje, 7 stolova za bilijar, sony, kafic, arkadne igrice, pikado itd.. Kuglana Zabac Novi Beograd – Stari Merkator Sadrzaji: 7 staza za kuglanje, 6 bilijarskih stolova, kafic, arkadne igrice i pikado. Kuglana Zabac Vidikovac Sadrzaji: 8 staza za kuglanje, bilijar, pikado, kafic, arkadne igrice itd.. Kuglana Zabac TC BN BOSS – Zemun Sadrzaji: 8 staza za kuglanje, 4 stola za bilijar, stoni tenis, pikado, kafic, arkadne igrice itd…

KUGLANE ZABAC - LOGO

KUGLANJE

Kuglanje se preporučuje svima od 7 do 77 godina, podjednako muškarcima i ženama iako je mala prednost u korist jačeg pola. Oni, naime, mogu snažnije da bace kuglu i izazovu jaču rotaciju. Ovaj sport se preporučuje ljudima svih uzrasta za opuštanje posle stresnog dana na poslu ili kao pauza između učenja. Među rekreativcima je sve više i obolelih od dijabetesa kojima se kuglanje posebno preporučuje. Takmičite se u grupi ili u parovima, pa neka najbolji pobede uz pozitivnu atmsoferu u najboljim uslovima koje za Vas pruža Žabac.

TEAM BUILDING

Postoji li bolji način da motivišete vaše zaposlene i probudite timski duh od bavljenja sportom. Žabac vam nudi i tu mogućnost. Na prostoru površine od 800m2, sa kapacitetom od sto dvadeset sedećih mesta spremni smo da za vaše zaposlene organizujemo nezaboravno druženje. Pored automatizovanih bowling staza i bilijar kluba na raspolaganju je i ponuda Cafea Žabac sa velikim izborom alkoholnih i bezalkoholnih pića, frapea, koktela, raznih poslastica, kao i slanih snack obroka. U sklopu objekta posedujemo kompletnu tehničku podršku (mikrofon, video bim, projektor) , visoko kvalitetno klupsko ozvučenje, light show osvetljenje u samom objektu kao i propratnu zabavu u vidu karaoke programa. Prostor je klimatizovan, a za goste kuglane parking je obezbeđen. Ponuda se formira na osnovu vašeg zahteva za team building.

PROSLAVE ROĐENDANA

Kuglanje je zabavna i dinamična igra za sve uzraste koju će vaša deca naučiti i obožavati već nakon prve bačene kugle. Dok se mališani provode Vi i vaši prijatelji i porodica možete da ih nadgledate iz kafea i opustite se uz bogatu ponudu našeg bara. Na vama je samo da izaberete paket po svojoj meri, a mi smo tu da vam pomognemo sa bilo kakvim posebnim željama!

BILIJAR

U sklopu svake kuglane nalazi se bilijar klub opremljen stolovima ‘devetkama’. Ova kolasična igra je savršena razbibriga za strpljive i oštrooke.

Popusti

... koje ti poklanja ovaj KUGLANE ZABAC

Stari Merkator - 10% na rodjendanski paket

Stari Merkator - 10% na rodjendanski paket

Novi Beograd

  10% popusta na rodjendanski paket (regularna cena je  5.390,obuhvata 2 sata kuglanja,svako dete dobija parce pice i 2 soka,maksimalno je 6-oro dece po jednoj stazi).
Hala Pinki - Kuglanje

Hala Pinki - Kuglanje

Zemun

  Kuglanje radnim danima od 10-17h -450rsd po satu (regularna cena je 960), od 17 h 900rsd po satu (regularna cena je 1680).
Hala Pinki - 10% popusta na rodjendanski paket

Hala Pinki - 10% popusta na rodjendanski paket

Zemun

  10% na rodjendanski paket (regularna cena je 5.390,cena sa popustom 4851 rsd).
Vidikovac - Kuglanje

Vidikovac - Kuglanje

Rakovica

  Kuglanje radnim danima od 10-17h -450rsd po satu (regularna cena je 960), od 17 h 900rsd po satu (regularna cena je 1680).
Vidikovac - 20% popusta na rodjendanski paket

Vidikovac - 20% popusta na rodjendanski paket

Rakovica

  20% popusta na rodjendanski paket (regularna cena je  5.390,obuhvata 2 sata kuglanja,svako dete dobija parce pice i 2 soka,maksimalno je 6-oro dece po jednoj stazi).
Bn Bos - 10% popusta na rodjendanski paket

Bn Bos - 10% popusta na rodjendanski paket

Zemun

  10% na rodjendanski paket (regularna cena je 5.390,cena sa popustom 4851 rsd)
Bn Bos - Kuglanje

Bn Bos - Kuglanje

Zemun

  Kuglanje radnim danima od 10-17h -450rsd po satu (regularna cena je 960), od 17 h 900rsd po satu (regularna cena je 1680)