balkanpopust@gmail.com

LABORATORIJA CITY LAB

Skeniraj QR code ili klikni i ostvari popust

broj popusta: 14

Biohemijska laboratorija CITYLAB pruža kompletnu laboratorijsku dijagnostiku.

LABORATORIJA CITY LAB - LOGO

Biohemijska laboratorija CITYLAB na Novom Beogradu, pruža kompletnu laboratorijsku dijagnostiku iz oblasti biohemije, hematologije, koagulacije, virusologije, analizu tumor markera, hormona, urina i fecesa. Sve analize se obavljaju brzo i pod strogom kontrolom biohemicara i lekara, po pristupacnim cenama, uz omoguceno strucno tumacenje odgovornih lica. Sve usluge vršimo po željama i potrebama naših pacijenata na taj nacin što dolazimo po dogovoru i u kucnu posetu radi uzimanja uzoraka. Ljubazno i strucno osoblje stoji Vam na raspolaganju za sva Vaša pitanja i dileme iz bilo koje oblasti laboratorijske prakse.

Popusti

... koje ti poklanja ovaj LABORATORIJA CITY LAB

60% popusta za laboratorijsku analizu krvi

60% popusta za laboratorijsku analizu krvi

Beograd

 

400 rsd za kompletnu laboratorijsku analizu krvi i urina za trudnice + besplatna konsultacija sa lekarom i tumacenje rezultata u laboratoriji City Lab

Analiza krvi i urina se uglavnom radi kada i kontrolni pregledi trudnice. Takođe, mora da se odredi krvna grupa i Rh faktor. Ukoliko je trudnica Rh negativna, do kraja trudnoće se kontrolišu Rh antitela. Buduće mame se upućuju i na test na rubelu (za one koje je nisu preležale). Učestalost i obim pregleda koje bi trebalo imati toku trudnoće zavise od zdravstvenog stanja trudnice, kao i toka trudnoće. Komplet analiza iz ove ponude obuhvata sve parametre koje lekari uobičajeno traže u toku redovnog praćenja trudnoće.
  • Analize krvi:
  • - Kompletna krvna slika sa leukocitnom formulom,
  • - Gvođe
  • - Glukoza
  • - Urea
  • - Kreatin
  • Kvalitativni pregled urina sa mikroskopskim pregledom sedimenta
Radi pouzdanosti laboratorijskog ispitivanja, potrebno je da 12 sati pre dolaska u laboratoriju ne unosite hranu i piće (osim vode). Poželjno je da uzorak urina bude prvi jutarnji i da se nalazi u sterilnoj bočici.
50% popusta na analizu hormona stitne zlezde T3, T4 I TSH + besplatna konsultacija paket 1

50% popusta na analizu hormona stitne zlezde T3, T4 I TSH + besplatna konsultacija paket 1

Beograd

  1250 rsd NA ANALIZU HORMONA ŠTITNE ŽLEZDE T3, T4 I TSH + BESPLATNA KONSULTACIJA ( cena je sa popustom) Umor ili zamagljen vid, nagla gojaznost ili gubitak kose? Znojenje ili uznemirenost? Ako ste se prepoznali u bilo kom od ovih simptoma, moguće je da je uzrok u tiroidnoj žlezdi. Tiroidna žlezda je žlezda u obliku leptira u prednjem delu vrata, a zadužena je za proizvodnju hormona koji kontrolišu brzinu metabolizma. Proverite nivo hormona i rad štitne žlezde u Laboratoriji City lab. Štitasta žlezda važna je za regulaciju krvnog pritiska, srčanog ritma, telesne temperature i uopšte metaboličkih procesa u organizmu. Ove funkcije žlezda obavlja preko hormona koji se u njoj sintetišu - tiroksin (T4) i trijodtironin (T3). Sam rad tiroidne žlezde reguliše hipofiza preko tireostimulišućeg hormona (TSH). Poremećaji u radu tiroidne žlezde su jako česti, a manifestuju se simptomima kao što su promene u srčanom ritmu, dobijanje ili gubitak telesne težine, nepravilnosti menstrualnog ciklusa, opadanje kose, prekomerno znojenje, umor, anksioznost i td. Osnovu dijagnostike ovih poremećaja predstavlja određivanje TSH i tiroidnih hormona u krvi.
51% popusta na kompletnu laboratorijsku analizu krvi i urina

51% popusta na kompletnu laboratorijsku analizu krvi i urina

Beograd

  990 rsd za kompletnu laboratorijsku analizu krvi i urina + besplatna konsultacija sa lekarom i tumacenje rezultata u laboratoriji City Lab Osnovni pokazatelj zdravstvenog stanja Vašeg organizma! Biohemijske analize krvi i urina predstavljaju osnovni pokazatelj zdravstvenog stanja organizma. Preporuka je da se bar jednom godišnje uradi analiza krvi i urina i dobije tumačenje rezultata od strane lekara. Balkanpopust.com i laboratorija CityLab su vam pripremili ponudu za kompletnu laboratorijsku analizu krvi i urina po promotivnoj ceni već od 990 rsd. Kompletna laboratorijska analiza krvi i urina: KKS, SE, urin sa sedimentom, glukozu, holesterol, HDL, LDL, trigliceride, faktor rizika, indeks ateroskleroze, ALT, AST, GGT, ureu, kreatinin za 990 din
50% popusta na kompletnu biohemijsku analizu krvi + besplatna konsultacija

50% popusta na kompletnu biohemijsku analizu krvi + besplatna konsultacija

Beograd

  799 rsd za kompletnu biohemijsku analizu krvi + besplatna konsultacija sa lekarom i tumacenje rezultata u laboratoriji City Lab Osnovni pokazatelj zdravstvenog stanja Vašeg organizma! Biohemijske analize krvipredstavljaju osnovni pokazatelj zdravstvenog stanja organizma. Preporuka je da se bar jednom godišnje uradi analiza krvi i dobije tumačenje rezultata od strane lekara. Balkanpopust.com i laboratorija CityLab su vam pripremili ponudu za kompletnu laboratorijsku analizu krvi po promotivnoj ceni već od 799 rsd. Komplet biohemijskih analiza (glukoza, holesterol, HDL, LDL, trigliceridi, urea, kreatinin, gvožđe, ukupan bilirubin, ALT, AST, GGT, faktor rizika, indeks ateroskleroze) za 799 din. Popust je uračunat u cenu.
50% popusta na analizu kompletne krvne slike

50% popusta na analizu kompletne krvne slike

Beograd

  200 rsd za analizu kompletne krvne slike u laboratoriji City lab
9% popusta na korona panel

9% popusta na korona panel

Beograd

  2500rsd za: - kompletnu krvnu sliku, -C-reaktivni protein(CRP), -laktat dehidrogenaza (LDH) - D-dimer U koliko osećate bol u grlu, glavobolju, dijareja, gubitak čula ukusa i mirisa, temperaturu i kašalj. preporuka je da odete da se testirate. Balkanpopust.com i laboratorija CityLab su vam pripremili ponudu za kompletan korona panel. Popust je uračunat u cenu.  
10% popusta na osteoporozu

10% popusta na osteoporozu

Beograd

  2990rsd za Osteoporozni panel: -kalcijum -fosfor -paratiroidni hormon (PTH) -vitaminD3 Panel se preporučuje: svim ženama koje su ušle u menopauzu, muškarcima starijim od 50 godina i svim ostalim osobama koje usled dodatnih faktora rizika imaju povećanu sklonost za nastanak osteoporoze. Balkanpopust.com i laboratorija CityLab su vam pripremili ponudu za kompletan panel osteoporoze. Popust je uračunat u cenu.
15% popusta na PSA testove

15% popusta na PSA testove

Beograd

  1499rsd za: -PSA (je za sad najbolji tumorski marker karcinoma prostate. Obavezno se radi u kombinaciji sa free PSA i njihovim indeksom free PSA/PSA) -fPSA -indeks PSA Situacije u kojima PSA može biti povišen su: -benigno uvećanje prostate (hiperplazija) -infekcija urinarnog trakta -zapaljenje prostate (prostatitis) -karcinom prostate Balkanpopust.com i laboratorija CityLab su vam pripremili ponudu za PSA test. Popust je uračunat u cenu.
13% popusta na polne hormone

13% popusta na polne hormone

Beograd

  3599rsd za polne hormone: -FSH -LH -estradiol -testosteron -progesteron -prolaktin Polne hormone možemo podeliti na estrogene (ženske polne hormone, progestron) i androgene hormone (muške polne hormone). u estrogene spadaju: -estradiol (najjači i najvažniji estrogen kojeg luči jajnik -estron -estrioll Njihovo lučenje regulišu LH, FSH i prolaktin U androgene spadaju: -testosteron (glavni muški polni hormon) -dehidroepiandrosteron (DHEA) -dihidrotestosteron (DHT) Balkanpopust.com i laboratorija CityLab su vam pripremili ponudu za polne hormone. Popust je uračunat u cenu.
18% popusta na analizu hormona stitne zlezde T3, T4 I TSH + besplatna konsultacija paket 2

18% popusta na analizu hormona stitne zlezde T3, T4 I TSH + besplatna konsultacija paket 2

Beograd

  1399rsd NA ANALIZU HORMONA ŠTITNE ŽLEZDE T3, T4 I TSH + BESPLATNA KONSULTACIJA ( cena je sa popustom) Umor ili zamagljen vid, nagla gojaznost ili gubitak kose? Znojenje ili uznemirenost? Ako ste se prepoznali u bilo kom od ovih simptoma, moguće je da je uzrok u tiroidnoj žlezdi. Tiroidna žlezda je žlezda u obliku leptira u prednjem delu vrata, a zadužena je za proizvodnju hormona koji kontrolišu brzinu metabolizma. Proverite nivo hormona i rad štitne žlezde u Laboratoriji City lab. Štitasta žlezda važna je za regulaciju krvnog pritiska, srčanog ritma, telesne temperature i uopšte metaboličkih procesa u organizmu. Ove funkcije žlezda obavlja preko hormona koji se u njoj sintetišu - tiroksin (T4) i trijodtironin (T3). Sam rad tiroidne žlezde reguliše hipofiza preko tireostimulišućeg hormona (TSH). Poremećaji u radu tiroidne žlezde su jako česti, a manifestuju se simptomima kao što su promene u srčanom ritmu, dobijanje ili gubitak telesne težine, nepravilnosti menstrualnog ciklusa, opadanje kose, prekomerno znojenje, umor, anksioznost i td. Osnovu dijagnostike ovih poremećaja predstavlja određivanje TSH i tiroidnih hormona u krvi.
10% popusta na Anti S1 (Spike protein)

10% popusta na Anti S1 (Spike protein)

Beograd

  IgG antitela-antitela ciji titar posle primljene vakcine ukazuje na nivo zastite od infekcije korona virusa. CENA VEC OD 1800 RSD
12% popusta na SARS Cov 2 IgM +IgG

12% popusta na SARS Cov 2 IgM +IgG

beograd

  IgG antitela-antitela ciji titar posle primljene vakcine ukazuje na nivo zastite od infekcije korona virusa. CENA VEC OD 2800RSD
9%popusta na SARS Cov 2 IgM ili IgG

9%popusta na SARS Cov 2 IgM ili IgG

beograd

  IgG antitela-antitela ciji titar posle primljene vakcine ukazuje na nivo zastite od infekcije korona virusa. CENA VEC OD 1600RSD
20 % popusta na kurseve šminkanja

20 % popusta na kurseve šminkanja

Beograd

  Po uspešnom završetku kurseva svi polaznici dobijaju World of Education sertifikat, mogućnost povlašćene kupovine proizvoda naših saradnika i kompletnu profesionalnu podršku u daljem obrazovanju i radu.