balkanpopust@gmail.com

LEONA LIFE ORDINACIJA

Skeniraj QR code ili klikni i ostvari popust

broj popusta: 8

Ordinacija Leona life je mesto gde ćete pronaći sve što je potrebno za savršen izgled Vaše kože. Metode antiaginga poput hijaluronskih filera, mezoterapije najkvalitetnijim preparatima, hemijskih pilinga, dermarolera, botoxa i mnogih drugih, sada su dostupne za sve Vas. Takođe, na ovom mestu za Vas dostupno je mnoštvo neinvazivnih metoda za anticelulit terapiju, mršavljenje, preoblikovanje tela i lipolizu.

LEONA LIFE ORDINACIJA - LOGO

Tretmani koji se primenjuju u ovom centru pažljivo su birani u odnosu na efikasnost i neželjena dejstva da bi se postigla maksimalna dobrobit za pacijenta. Primenjuje se individualni pristup što znači da se nakon detaljnog pregleda biraju metode koje će dati najbolje rezultate. Tretmane lica i tela u ordinaciji Leona life izvodi sertifikovani lekar.

Lekarska ordinacija na Novom Beogradu koja u luksuznom i prijatnom ambijentu sa iskusnim timom lekara, pruža pacijentima mogućnost da uz pristupačne cene omoguće sebi kvalitetne preglede, dijagnostiku i spreče razvoj težih oboljenja.

Savremeni životni trendovi veoma pogoduju sve većem stepenu obolevanja od teških hroničnih oboljenja, tako da se broj novoobolelih iz dana u dan povećava posebno u razvijenijim zemljama, naročito među stanovnicima velegrada. Preventivni pregledi u cilju njihove rane detekcije pouzdan su način zaštite iz razloga što je stepen izlečenja i zaustavljanja procesa mnogostruko viši u početnim fazama bolesti.

Pored navednih pregleda moguće je uraditi kompletan sistematski pregled, davanje injekcija i infuzija, plasiranje urinarnog katetera, klizme, merenja krvnog pritiska, merenje šećera u krvi, pregled urina, pregled i ispiranje ušiju, previjanje i obrada rana, skidanje konaca.

Popusti

... koje ti poklanja ovaj LEONA LIFE ORDINACIJA

15 % popusta na Hijaluronski filere

15 % popusta na Hijaluronski filere

Novi Beograd

  170 eura umesto 200 eura Ponuda obuhvata 1 kubik hijalurona
50 % popusta na pregled lekara i ispiranje ušiju

50 % popusta na pregled lekara i ispiranje ušiju

Novi Beograd

  2000 dinara umesto 4000 dinara Nakupljanje masnoće u unutrašnjosti ušne školjke, tzv. cerumenski čepovi, izazivaju osećaj zapušenosti u uvu, i slabiji sluh, ali i neka druga stanja mogu da izazovu iste tegobe. Zato se pre eventualnog ispiranja ušiju preporučuje otoskopija, odnosno pregled kod lekara. Ispiranje ušiju je terapijska procedura za odstranjivanje ušne masti ili eventualnih stranih tela. Izvodi se i kod pojedinih formi upale kože spoljašnjeg slušnog kanala.
65 % popusta na terapiju kiseonika

65 % popusta na terapiju kiseonika

Novi Beograd

  700 dinara umesto 2000 dinara Ponuda obuhva terapija kiseonikom 30 minuta, merenje saturacije arterijske krvi kiseonikom sa pulsnim oksimetrom i pregled lekara
76% popust na AMQAT kompjuterska kvantna analiza kompletnog organizma

76% popust na AMQAT kompjuterska kvantna analiza kompletnog organizma

Novi Beograd

  850 dinara umesto 3500 dinara Ponuda obuhvata AMQAT kompjuterska kvantna analiza kompletnog organizma Predstavlja najsavremeniju tehnologiju koja se bazira na kvantnoj medicini gde je magnetna rezonanca i merenja elektro-magnetnih impulsa tela glavna dijagnostička metoda. Sama analiza daje kompletnu sliku funkcionalnosti i zdravstvenog stanja celokupnog organizma.Samim uvidom u rezultate skraćujemo put ka dr. specijalisti lociranjem žarista. Nakon pregleda doktor Vas upućuje kod specijaliste ukoliko za to postoji potreba.
86% popusta na 3 PRP tretmana za podmlađivanje krvnom plazmom

86% popusta na 3 PRP tretmana za podmlađivanje krvnom plazmom

Novi Beograd

  5000 dinara umesto 35000 dinara Ponuda obuhvata 3 PRP tretmana - podmlađivanje krvnom plazmom obogaćenom trombocitima Podmlađivanje PRP plazmom je najprirodniji i najbezbedniji tretman za podmlađivanje kože, sa minimalnim periodom oporavka. Iz uzorka krvi pacijenta izdvajaju se trombociti sa faktorima rasta i stem ćelije, koji dovode do regeneracije i remodelovanja kože na potpuno prirodan način, povećavajući elastičnost i volumen kože. Koža postaje podmlađena, glatka i sjajna, a fine linije i bore se značajno redukuju, dajući našoj koži zavodljiv, blistav izgled.
69 % popusta za tretman Dermapenom

69 % popusta za tretman Dermapenom

Novi Beograd

  2500 dinara umesto 5500 dinara Ponuda obuhvata Tretmana Dermapenom i komplentna analiza celokupnog stanja organizma Dermapenhijaluronskimkoktelima,vitaminima,mineralima,aminokiselinama,faktorima rasta ,kolagenom….izbrisacće sve nedostatke na vasem licu i skinuti vam par godina.
83% popusta na Mezowhitening tamnih podočnjaka - beljenje i podmlađivanje podočnjaka

83% popusta na Mezowhitening tamnih podočnjaka - beljenje i podmlađivanje podočnjaka

Novi Beograd

  700 dinara umesto 4000 dinara Ponuda obuhvata tretman Mezowhitening tamnih podočnjaka - beljenje i podmlađivanje podočnjaka Da bismo kožu održavali svežom i čistom, i što duže zadržali mladalački izgled, neophodno je redovno hraniti je vitaminima, prirodnim ekstratima, mineralima i drugim suplementima, što se najefikasnije postiže unošenjem aktivnih supstanci tretmanom mezoterapije zahvaljujući kojoj oni prodiru i ispod površinskog sloja kože.
83% popusta na Mezolifting lica sa koktelima hijalurona, peptida, vitamina i kolagena

83% popusta na Mezolifting lica sa koktelima hijalurona, peptida, vitamina i kolagena

Novi Beograd

  700 dinara umesto 4000 dinara Ponuda obuhvata tretman Mezolifting lica sa koktelima hijalurona, peptida, vitamina i kolagena Mezoterapija bez igle ili mezoporacija je bez igle injekcioni sistem za transdermalni unos preko kože bioaktivnih supstanci: vitamina, minerala, enzima i drugih, dermoelektroporacionom tehnologijom. Mezoterapija se izdvaja po svojoj uspešnosti tretmana, 100% sigurnosti, udobnosti, bez podliva i bola. Ova metoda je dozvoljena od strane FDA kao alternativa injekcijama.