balkanpopust@gmail.com

LIFE ORDINACIJA – LIFE NUTRITION CENTAR

Skeniraj QR code ili klikni i ostvari popust

broj popusta: 1

Life ordinacija je ordinacija integrativne medicine. Integrativna medicina ima holistički (jedinstvo tela, misli i osećanja) i visoko individualni pristup (preporučuje se terapija koja najbolje odgovara datom zdravstvenom problemu). Ona spaja moderne naučne pronalaske, naročito oni iz kvantne fizike, sa drevnim znanjima o lečenju sa svih krajeva sveta. Ova se kombinacija pokazala izuzetno efikasnom u ostvarivanju glavnog cilja medicine – očuvanju zdravlja i produžetku životnog veka.

LIFE ORDINACIJA – LIFE NUTRITION CENTAR - LOGO

Test intolerancije na hranu

Intolerancija na hranu je prilično česta pojava. Ona se može razviti u bilo kom životnom periodu, i najčešće neprimetno.

Intoleranciju na hranu nije lako primetiti i izbeći, jer se ona može ispoljiti nakon više dana od uzimanja neke namirnice. Zbog toga pogodjeni pojedinac nije u stanju da poveže nastale simptome sa uzimanjem neke hrane koju je pojeo prethodnih dana.

Intolerancija na hranu izaziva imuni sistem na pojačani rad i na promene u metabolizmu kojih ne moramo odmah biti svesni.

Intoleranciju uzrokuje stalno ili ponavljano unošenje rizičnih namirnica.

Kvantna medicina

Kvantna medicina je spoj medicine i kvantne fizike, svojim osobinama neinvazivnosti(nenasilja prema telu), odsustva farmakoterapije(ne primenjuju se bilo kakva hemijska sredstva), efikasnošću i jednostavnošću predstavlja idealnu terapijsku mogućnost za zdrave osobe koje su izložene pojačanom psihofizičkom naporu.

Mnogi ovu nauku smatraju medicinom budućnosti, što ona i dokumentuje svojom izuzetnom efikasnošću.

Kvantna Medicina za sportiste

Terapija sportkih povreda kvantnom medicinom se spovodi brzo i efikasno, bez manipulativnih i invazivnih tehnika, samo uz pomoć elektro-magnetnih talasa preobraćenih sa bolesnog signala na zdravi.

Biorezonantna terapija može biti korisna kako pre tako i nakon izlaganja naporima (utakmica, treninga, takmičenja).

Biorezonantna dijagnostika

Početci moderne biorezonantne terapije se beleže sredinom sedamdesetih godina dvadesetog veka, u Nemačkoj. Sada je ona, u različitim vidovima, i uz različite uređaje, zastupljena u verovatno 99% zemalja sveta. Lekari i ostali praktičari koriste hiljade uređaja tipa L.I.F.E., da bi lečili i tretirali najširi spektar oboljenja i zdravstvenih problema, od alergijai kožnih bolesti, pa do takvih sistemskih poremećaja kao što je Multipleks skleroza.

Biorezonantna terapija se pokazala kao visoko efikasna u tretiranju poremećaja zavisnosti: alkoholizma, narkomanije i pušenja.

Homeopatija 

Homeopatija pomaže prirodnu težnju svakog živog bića ka samoizlečenju.Homeopatski lek deluje kao stimulans ove prirodne moći koja pod dejstvom raznih uticaja može biti blokirana ili usporena.

Homeopatija predstavlja alternativnu metodu lecenja i njome se mogu lečiti svi zdravtsveni problemi kod čoveka. Homeopatija je vid lečenja koji neće zasigurno izlečiti Vaše oboljenje u klasičnom smislu, već tu poremećenu energiju koju bolest manifestuje. Homeopatija nije svakako svemogući način lečenja i nije sigurno da će doći do trajnog ozdravljenja. Da li će se ta negativna energija koja prouzrokuje bolest izbalansirati i da li će doći do ozdravljenja zavisi od velikog broja faktora, prvenstveno od samog bolesnika, njegove konstitucije, predispozicije za odredjenu bolest i tako dalje. Filozofija da homeopatija leči bolest je pogrešna jer homeopatija je lečenje coveka.

Popusti

... koje ti poklanja ovaj LIFE ORDINACIJA – LIFE NUTRITION CENTAR

60% popusta na test intolerancije

60% popusta na test intolerancije

Zemun

  Svi smo različiti i svako od nas i različito reaguje na pojedine namirnice! Da li imate problem sa suvišnim kilogramima, neobjašnjivo ste depresivni, imate osećaj nadutosti nakon jela, patite od zatvora ili dijareje, pospani ste nakon jela, imate bolove u stomaku, glavobolju i nikako ne mošete smršati?! Ukoliko ste se prepoznali u nekim pitanjima, onda je Life ordinacija Vaša sledeća stanica. Svaki pozitivan odgovor ukazuje na mogućnost postojanja intolerancije. Ovo je jedan od najboljih poteza koji možete učiniti za svoje zdravlje! •Reakcije se veome cesto javljaju sa zakašnjenjem i simptomi se nekada pojavljuju nakon nekoliko dana. • Možete biti netolerantni na nekoliko razlicitih grupa namirnica u isto vreme. • Ljudi koji imaju problema sa intolerancijom na hranu mogu osetiti više simptoma, od migrenedo otecenosti, dijareje, letargije i opšteg osecanja indisponiranosti. Life ordinacija putem testa intolerancije na hranu Vam omogućava da vađenjem krvi iz prsta ili putem elektroda saznate koje su to namirnice Ponuda obuhvata test intoleranicije putem kvantne medicine na preko 160 različitih namirnica isključivo sa naših područja. Life ordinacija je ordinacija integrativne medicine koja ima holistički (jedinstvo tela, misli i osećanja) i visoko individualni pristup (preporučuje se terapija koja najbolje odgovara datom zdravstvenom problemu). U njoj se spajaju najmoderniji naučni pronalasci, naročito oni iz kvantne fizike, sa drevnim znanjima o lečenju sa svih krajeva sveta!