balkanpopust@gmail.com

YUMEIHO CENTAR

Skeniraj QR code ili klikni i ostvari popust

broj popusta: 5

Yumeiho centar se bavi prvenstveno kineskom tradicionalnom mediciniom, japanskom kiropraktikom, masažom. U Yumeiho centru možete da očekujete: opuštanje i relaksaciju mišića, poboljšanje fizičkog i psihičkog blagostanja, oslobađanje bola i ukočenosti, beg od svakodnevnice. Koristimo skup najboljih rehabilitacionih metoda za postoperativna stanja, moždanih udara, multipleks sklerosis, transversal mealitis, para tetra plegie, oštećenje centralnog i perifrnog nervnog sistema… kao i povrede spinalne traume.

YUMEIHO CENTAR - LOGO

Radimo sve vrste masaže koje pružaju potpunu relaksaciju i bolji osećaj nakon same masaže kao i masaže koje se tiču estetike poput Anticelulit i Madero terapije. Dodatno možete probati zatezanje bora akupunkturnim čekićem gde možemo da utičemo na podmlađivanje osobe. Takođe tu je blagodet Yumeiho i Shiatsu masaže. Kako Yumeiho terapija funkcioniše Terapija nameštanja kostiju kuka pritiskanjem i gnječenjem je metoda lečenja za nameštanje svih kostiju tela, za oslobađanje napetosti mišića i vezivnog tkiva, odstranjujući njihove bolesti sa centrom u kostima kuka. Koje su prednosti Yumeiho terapije Ova tehnika koristi pritiskanje, trljanje, gnječenje. Na toj osnovi terapija daje vertikalni pritisak na neku tačku, a to je glavna karakteristika. Zbog toga se ova tehnika naziva kombinovana metoda pritiskanja-gnječenja i postiže bolji efekat od masaže prstima, što značajno povećava efikasnost lečenja. Da li je Yumeiho terapija bezbedna Da, ovo je prirodna a ujedno i preventivna metoda. Za vreme terapije pritiskaju se određeni delovi tela da bi se postigla prirodna otpornost sa ciljem lečenja i prevencije bolesti. Za ovu terapiju nisu potrebni lekovi, injekcije i operacije. Nema sporednih i neželjenih efekata.

Popusti

... koje ti poklanja ovaj YUMEIHO CENTAR

34 % popusta na Shiatsu masažu u trajanju od 45 minuta

34 % popusta na Shiatsu masažu u trajanju od 45 minuta

Novi Beograd

 

990 dinara umesto 1500 dinara

Ova masaža podrazumeva primenu pritiska na telo, duž energetskih meridijana, kao i pasivnu mobilizaciju zglobova ekstremiteta palčevima ali se kasnije koriste i laktovi, šake, stopala, kolena.

Dok pacijent leži na stomaku, terapaut dlanovima isteže, blagim pritiscima opušta najpre cela leđa, (istezanjem i pritiskanjem leđa, aktiviraju se meridiani koji se nalaze pored kičmenog stuba, npr.meridian mokraćne bešike) zatim ruke, noge, glutealni deo.

34 % popusta na terapeutska masaža leđa u trajanju od 45 minuta

34 % popusta na terapeutska masaža leđa u trajanju od 45 minuta

Novi Beograd

 

990 dinara umesto 1500 dinara

Terapeut tokom ove masaže deluje na bolno ili napeto mesto, te prodire dublje u mišIćno tkivo. Cirkulacija postaje bolja, mišići leđa i vrata se opuštaju, postaju bolje prokrvljeni, što se manifestuje kao osećaj lakoće i opuštenosti.

Ukoliko osećate bol u leđima, terapeut će prvo uočiti razlog bola i odrediti kojom vrstom terapeutske masaže valja lečiti nastalu tegobu.

34% popusta na Yumeiho masaža u trajanju od 45minuta

34% popusta na Yumeiho masaža u trajanju od 45minuta

Novi Beograd

 

990 dinara umesto 1500

Yumeiho masaža je sklop kineske tradicionalne medicine, japanske kiropraktike, Do-in japanske masaže kao i Thai masaže. Drugi naziv za yumeiho masažu je “specijalno orijentalna božanstvena masaža”, a sam naziv otkriva koliko je značajna sa naše telo ukoliko se primenjuje.

Najviše pomaže kod dislociranih kukova i karlice. Sama masaža je bazirana na težistu tela i teži ka savršenom balansu. 

34% popusta za 10 tretmana Maderoterapije u trajanju od 60 minuta

34% popusta za 10 tretmana Maderoterapije u trajanju od 60 minuta

Novi Beograd

 

8000 dinara umesto 12000 dinara

Maderoterapija je veoma efikasan, potpuno prirodan tretman protiv celulita gde se masaža izvodi pomoću specijalno dizajnirane oklagije koja obezbeđuje intenzivan pritisak na celulit i otklanjanje masnih naslaga.

Prednost korišćenja specijalno oblikovanih drvenih elemenata je omogućavanje intenzivnog pritiska na fibrozni celulit i otklanjanje masnih naslaga zajedno sa ostalim toksinima. Masažom dopiremo duboko unutar kože čime se aktiviraju ćelije iznutra.

36 % popusta za 10 tretmana Maderoterapije lica u trajanju od 45minuta

36 % popusta za 10 tretmana Maderoterapije lica u trajanju od 45minuta

Novi Beograd

  Ovaj tretman podrazumeva „oklagijanje lica”. Ne koristi se ona obična oklagija, već specijalno dizajnirana oklagija, od drveta, kao i standardna koja se koristi u kuhinji, ali napravljena od specijalne vrste drveta , posebnom tehnikom obrade drveta i posebnog oblika.