Email

office@balkanpopust.com

Balkan popust logo

O Nama

BALKAN POPUST – KONCEPT SA QR KODOM

Kreatori i vlasnici Balkanpopusta su se ujedinili sa namerom da svojim korisnicima pruže mnogo pogodnosti i popusta na usluge i robu širom Balkana, sa jedne strane, a svojim Partnerima kvalitetnu reklamu, u skladu sa renomeom njihove firme.

Plan nam je da postanemo najveća regionalna mreža popusta  koja se kontinuirano razvija, kako kvantitativno tako i kvalitativno.

Balkanpopust je potpuno novi koncept marketinga. Naša ideja je da povežemo firme, davaoce popusta, sa posetiocima naše stranice, koji imaju mogućnost da te popuste koriste.

Mrežu partnera u sistemu čine benzinske stanice, apoteke, prodavnice odeće, obuće, auto-delova, sportske opreme, saloni lepote, zdravstvene ustanove, hoteli, restorani, turističke agencije i mnogi drugi.

Naša je misija da svojim korisnicima obezbedimo poseban status kod različitih partnera, te da pogodnosti u vidu popusta ostvaruju prilikom svake kupovine, omogućavajući im tako zadovoljenje različitih svakodnevnih životnih potreba a na vrlo jednostavan način bez čekanja i plaćanja unapred.

Popusti se koriste vrlo jednostavno:
Skinete QR kod željene firme sa našeg sajta i pokažete ga davaocu popusta, na taj način Vi ostvarujete pravo na navedeni popust i plaćanje vršite na licu mesta.

 

INOVATIVNA REKLAMA JE KLJUČ USPEHA

BUDITE NAŠ
POPUST PARTNER

Poštovani Partneri, ukoliko želite da se reklamirate na najvećoj i najmodernijoj platformi za popuste na Balkanu, budite slobodni da nas kontaktirate. Zakažite sastanak sa našim agentom i on će vrlo rado doći do Vas, odgovoriti na svako Vaše pitanje i pokazati Vam uživo kako QR kodovi funkcionišu, potpuno besplatno i bez ikakve Vaše obaveze.

Postanite na vreme deo tima koji pobeđuje, očekujemo Vas.

Balkan popust za partnere

Download App - za partnere

Skinite aplikaciju pomoću koje ćete očitavati QR kodove za svoje popuste.