balkanpopust@gmail.com

Partneri

KNjIŽARA LIBRO - glavna slika

KNjIŽARA LIBRO

Libro nije samo knjižara, to je Vaš kreativni kutak.

Broj popusta ovog partnera 4

Travellino - glavna slika

Travellino

Turistička agencija TRAVELLINO osnovana je 2002. godine. Zadovoljstvo nam pričinjava kad nam se putnici zadovoljni vraćaju i nova putovanja osmišljavaju u saradnji sa nama.

Broj popusta ovog partnera 5

BEO-NUMERIK - glavna slika

BEO-NUMERIK

Bilo da Vam je potreban pouzdan klima uređaj odnosno servis već postojećeg, dovoljno je da nas pozovete i prepustite dalju brigu nama. Jer mi brinemo o vazduhu u vašim prostorijama.

Broj popusta ovog partnera 1

LABORATORIJA CITY LAB - glavna slika

LABORATORIJA CITY LAB

Biohemijska laboratorija CITYLAB pruža kompletnu laboratorijsku dijagnostiku.

Broj popusta ovog partnera 14

LAVLI TRAVEL - glavna slika

LAVLI TRAVEL

Turistička agencija u svojoj ponudi ima aranžmane za: -Izleti po Srbiji -Banje Srbije -Evropski gradovi -Letovanja

Broj popusta ovog partnera 5

RAFTING KAMP HIGHLANDER - glavna slika

RAFTING KAMP HIGHLANDER

Ukoliko ste i vi ove godine poželjeli da doživite nezaboravni rafting na Tari, Drini ili možda kanjoning kroz Nevidio ili Hrčavku, uživate u hajking i džip safari izletima kroz NP Sutjeska (prašuma Perućica, Trnovačko jezero, Maglić, Zelengora) i NP Durmitor (Durmitorski prsten) ili izaberete neku od dionica koje pripadaju “Via Dinarica” planinarskoj ruti – na pravom ste mjestu! Spremili smo vam raznovrsnu ponudu za 2021, sa najpovoljnijim cijenama i aranžmanima.

Broj popusta ovog partnera 13

SOS ZA VAS DOM - glavna slika

SOS ZA VAS DOM

Agencija SOS za Vaš dom nudi Vam visoko profesionalne standarde, maksimalno poverenje, kvalitetne usluge, razumevanje za sve Vaše želje uz odlične preporuke, apsolutnu posvećenost i izlaženje u susret svim Vašim potrebama. Naše usluge čiščenja su Vam na raspolaganju 365 dana godišnje.

Broj popusta ovog partnera 4

LEONA LIFE ORDINACIJA - glavna slika

LEONA LIFE ORDINACIJA

Ordinacija Leona life je mesto gde ćete pronaći sve što je potrebno za savršen izgled Vaše kože. Metode antiaginga poput hijaluronskih filera, mezoterapije najkvalitetnijim preparatima, hemijskih pilinga, dermarolera, botoxa i mnogih drugih, sada su dostupne za sve Vas. Takođe, na ovom mestu za Vas dostupno je mnoštvo neinvazivnih metoda za anticelulit terapiju, mršavljenje, preoblikovanje tela i lipolizu.

Broj popusta ovog partnera 8

OČNA KUĆA MONOKL - glavna slika

OČNA KUĆA MONOKL

Mi smo Očna kuća MONOKL. Iza nas stoji više od 30 godina porodične tradicije, dve generacija optičara i desetine hiljada zadovoljnih korisnika. Poklonite nam povjerenje i obećavamo Vam, bićete zadovoljni!

Broj popusta ovog partnera 1

SALON JK QUEEN - glavna slika

SALON JK QUEEN

Frizerski salon JK Queen pruža sve što vam je potrebno za negu kose i više od toga. Nalazi u jednom od najlepših delova Beograda, na Vračaru, u ulici Maksima Gorkog 47 (ugao sa Cerskom).

Broj popusta ovog partnera 9

OPTIKA OPTILAND - glavna slika

OPTIKA OPTILAND

Samo osobe koje su delimično ili potpuno izgubile čulo vida, potvrdiće Vam koliko je ustvari dobar vid važan, i koliko znači prilikom obavljanja svakodnevnih životnih aktivnosti. Stoga, svoju profesionalnu karijeru posvetili smo pružanju stručnih usluga u oblasti optike i oftalmologije. BESPLATNA KONTROLA DIOPTRIJE Pre samog početka nošenja naočara ili stavljanja novih, neophodno je najpre izvršiti detaljnu dijagnostiku, kako biste dobili naočare koje će biti baš po meri Vašeg oka. Raspolažemo najsavremenijim dijagnostičkim aparatima, pomoću kojih Vam nudimo besplatnu kontrolu dioptrije. Pregled će odraditi naše stručno osoblje, sa višegodišnjim radnim iskustvom u oblasti oftalmologije.

Broj popusta ovog partnera 7

GRACIA MEDIKA - glavna slika

GRACIA MEDIKA

Poliklinika Gracia Medika nalazi se u samom centru grada i nudi preglede i konsultacije iz oblasti opšte i estetske hirurgije, ginekologije, fizijatrije, ultrazvučnu dijagnostiku i antiaging. Sa ciljem da doprinesemo zdravijem životu naših sugrađana, u radu poštujemo najviše medicinske standarde, uz upotrebu savremene opreme i materijala.

Broj popusta ovog partnera 25

YUMEIHO CENTAR - glavna slika

YUMEIHO CENTAR

Yumeiho centar se bavi prvenstveno kineskom tradicionalnom mediciniom, japanskom kiropraktikom, masažom. U Yumeiho centru možete da očekujete: opuštanje i relaksaciju mišića, poboljšanje fizičkog i psihičkog blagostanja, oslobađanje bola i ukočenosti, beg od svakodnevnice. Koristimo skup najboljih rehabilitacionih metoda za postoperativna stanja, moždanih udara, multipleks sklerosis, transversal mealitis, para tetra plegie, oštećenje centralnog i perifrnog nervnog sistema… kao i povrede spinalne traume.

Broj popusta ovog partnera 5

DELIGHT STUDIO - glavna slika

DELIGHT STUDIO

Posle dužeg ispitivanja tržišta i u potrazi za rešenjem problema koje stvara sve zahtevniji savremeni način života shvatili smo da je potreba da se dobiju visoki rezultati za kratko vreme po pitanju nege lica i tela, prevencije od raznih bolesti sve veća i tako Delight studio počinje sa radom.

Broj popusta ovog partnera 8

ULTRANOVA WELLNESS - glavna slika

ULTRANOVA WELLNESS

Obrazovni Centar Ultra Nova Wellness Studio organizuje različite kurseve, pomoću kojih ćete steći puno znanja i prakse, kako biste bili sposobni za samostalno obavljanje posla u oblasti koju odaberete.

Broj popusta ovog partnera 1

KUGLANE ZABAC - glavna slika

KUGLANE ZABAC

Sa nama se druže deca i odrasli, firme i porodice, mladi i stari. U sjajnoj atmosferi, uz odličnu muziku i bogatu ponudu iz našeg café bara obećavamo izuzetan provod i zabavu! Kuglana Zabac Zemun – Hala Pinki Sadrzaji:7 staza za kuglanje, 7 stolova za bilijar, sony, kafic, arkadne igrice, pikado itd.. Kuglana Zabac Novi Beograd – Stari Merkator Sadrzaji: 7 staza za kuglanje, 6 bilijarskih stolova, kafic, arkadne igrice i pikado. Kuglana Zabac Vidikovac Sadrzaji: 8 staza za kuglanje, bilijar, pikado, kafic, arkadne igrice itd.. Kuglana Zabac TC BN BOSS – Zemun Sadrzaji: 8 staza za kuglanje, 4 stola za bilijar, stoni tenis, pikado, kafic, arkadne igrice itd…

Broj popusta ovog partnera 7

EDUKATIVNI CENTAR WORLD OF EDUCATION - glavna slika

EDUKATIVNI CENTAR WORLD OF EDUCATION

World od education je dugogodišnji saradnik na svim prestežnim dogadajima u Beogradu, od Fashion Week-a, preko Belgrade Art Show-a do ostalih modnih dogadaja , poznatih casopisa do nacionalnih televizija.

Broj popusta ovog partnera 1

MASTERS SERVIS - glavna slika

MASTERS SERVIS

Masters Auto Servis je otvoren 2010 godine sa ciljem da se našim klijentima pruži najbolji kvalitet usluge po veoma povoljnim cenama. Servisiranje, održavanje i popravku Vašeg vozila prepustite nama.

Broj popusta ovog partnera 18

PRECO KOZMETIKA - glavna slika

PRECO KOZMETIKA

Osnovna delatnost naše firme se sastoji u proizvodnji, uvozu i distribucija kozmetičkih proizvoda i preparata namenjenih za negu kose i negu tela. Višegodišnje iskustvo i saradnja sa velikim brojem zadovoljnih korisnika omogućili su nam da formiramo širok asortiman proizvoda koji kvalitetom i konkurentnom cenom zadovoljavaju sve potrebe i savremene trendove u svetu lepote i nege kose. Proizvodi za frizerske salone i kozmetičke salone se nalaze u našoj ponudi. Danas u okviru našeg asortimana imamo nekoliko brendova koji pokrivaju različite kategorije proizvoda za profesionalnu i mass upotrebu u frizerskim i kozmetičkim salonima, ali i u „kućnoj“ varijanti.

Broj popusta ovog partnera 14

SPECIJALISTIČKA ORDINACIJA DR BALTIĆ - glavna slika

SPECIJALISTIČKA ORDINACIJA DR BALTIĆ

Mi smo mlada specijalistička ordinacija, osnovana 2017. godine, sa velikim iskustvom. Vlasnica i glavni lekar je dr Snežana Baltić, specijalista interne medicine sa užom specijalizacijom u reumatologiji. Posle 15 godina iskustva u eminentnim državnim zdravstvenim institucijama (KBC Dedinje, Institut za reumatologiju) je donela odluku da se posveti radu sa manjim brojem pacijenata, kako bi mogla da svoj rad sa svakim pacijentom dovede u sklad sa maksimalnom posvešćenošću, pa i svaki pojedinačni pregled traje minimum sat vremena.

Broj popusta ovog partnera 1

VIP BEAUTY CENTAR - glavna slika

VIP BEAUTY CENTAR

Vip Beauty centar vam nudi sve vrste kozmetičkih tretmana kao i Estetske tretmane (punjenje usana, bora, mezoniti) kao i edukacije za kozmetičke i estetske usluge.

Broj popusta ovog partnera 5

LIFE ORDINACIJA - LIFE NUTRITION CENTAR - glavna slika

LIFE ORDINACIJA – LIFE NUTRITION CENTAR

Life ordinacija je ordinacija integrativne medicine. Integrativna medicina ima holistički (jedinstvo tela, misli i osećanja) i visoko individualni pristup (preporučuje se terapija koja najbolje odgovara datom zdravstvenom problemu). Ona spaja moderne naučne pronalaske, naročito oni iz kvantne fizike, sa drevnim znanjima o lečenju sa svih krajeva sveta. Ova se kombinacija pokazala izuzetno efikasnom u ostvarivanju glavnog cilja medicine – očuvanju zdravlja i produžetku životnog veka.

Broj popusta ovog partnera 1

LEKARSKA ORDINACIJA DR NESTOROV - glavna slika

LEKARSKA ORDINACIJA DR NESTOROV

MEDICINA DOSTUPNA SVAKOM Lekarska ordinacija koja vredne medicinske usluge čini dostupnim svima Naša težnja je da kroz tematski osmišljene pakete pregleda omogućimo tzv. akcijske snižene cene. Na taj način Lekarska ordinacija DR NESTOROV odobrava visoke popuste čak do 75% na razne pakete pregleda, koje obavljaju isti lekari koji van akcijskih termina obavljaju i redovne preglede. Mi ne prodajemo jeftine usluge, vredne usluge činimo dostupnim svima.

Broj popusta ovog partnera 1

JAKSIC BS GLASS - glavna slika

JAKSIC BS GLASS

Proizvodnja i montaza staklenih proizvoda,tus kabine po meri, gelenderi, ograde, stakleni zidovi, paravani, nastresnice!! Dolazak na merenje BESPLATAN

Broj popusta ovog partnera 1

DRUSTVO ASTROLOGA SRBIJE - glavna slika

DRUSTVO ASTROLOGA SRBIJE

Zvezde nam šalju skrivene poruke koje često ne uspevamo da shvatimo na pravi način. Astrolozi kažu da natalna karta pruža potpunu sliku o nama. Šta ste u horoskopu? Da li su Vam zvezde naklonjene ovih dana? Današnja ponuda obuhvata izradu i tumačenje natalne karte.

Broj popusta ovog partnera 6