Vrati se na stranicu agencije

YUMEIHO CENTAR

Cestitamo
Ostvarili ste popust

Pokazi ovu stranicu davaocu usluge i popust je tvoj!

Popusti na koje ostvarujes popust

36 % popusta za 10 tretmana Maderoterapije lica u trajanju od 45minuta

Novi Beograd

  Ovaj tretman podrazumeva „oklagijanje lica”. Ne koristi se ona obična oklagija, već specijalno dizajnirana oklagija, od drveta, kao i standardna koja se koristi u kuhinji, ali napravljena od specijalne vrste drveta , posebnom tehnikom obrade drveta i posebnog oblika.

34% popusta za 10 tretmana Maderoterapije u trajanju od 60 minuta

Novi Beograd

 

8000 dinara umesto 12000 dinara

Maderoterapija je veoma efikasan, potpuno prirodan tretman protiv celulita gde se masaža izvodi pomoću specijalno dizajnirane oklagije koja obezbeđuje intenzivan pritisak na celulit i otklanjanje masnih naslaga.

Prednost korišćenja specijalno oblikovanih drvenih elemenata je omogućavanje intenzivnog pritiska na fibrozni celulit i otklanjanje masnih naslaga zajedno sa ostalim toksinima. Masažom dopiremo duboko unutar kože čime se aktiviraju ćelije iznutra.

34% popusta na Yumeiho masaža u trajanju od 45minuta

Novi Beograd

 

990 dinara umesto 1500

Yumeiho masaža je sklop kineske tradicionalne medicine, japanske kiropraktike, Do-in japanske masaže kao i Thai masaže. Drugi naziv za yumeiho masažu je “specijalno orijentalna božanstvena masaža”, a sam naziv otkriva koliko je značajna sa naše telo ukoliko se primenjuje.

Najviše pomaže kod dislociranih kukova i karlice. Sama masaža je bazirana na težistu tela i teži ka savršenom balansu. 

34 % popusta na terapeutska masaža leđa u trajanju od 45 minuta

Novi Beograd

 

990 dinara umesto 1500 dinara

Terapeut tokom ove masaže deluje na bolno ili napeto mesto, te prodire dublje u mišIćno tkivo. Cirkulacija postaje bolja, mišići leđa i vrata se opuštaju, postaju bolje prokrvljeni, što se manifestuje kao osećaj lakoće i opuštenosti.

Ukoliko osećate bol u leđima, terapeut će prvo uočiti razlog bola i odrediti kojom vrstom terapeutske masaže valja lečiti nastalu tegobu.

34 % popusta na Shiatsu masažu u trajanju od 45 minuta

Novi Beograd

 

990 dinara umesto 1500 dinara

Ova masaža podrazumeva primenu pritiska na telo, duž energetskih meridijana, kao i pasivnu mobilizaciju zglobova ekstremiteta palčevima ali se kasnije koriste i laktovi, šake, stopala, kolena.

Dok pacijent leži na stomaku, terapaut dlanovima isteže, blagim pritiscima opušta najpre cela leđa, (istezanjem i pritiskanjem leđa, aktiviraju se meridiani koji se nalaze pored kičmenog stuba, npr.meridian mokraćne bešike) zatim ruke, noge, glutealni deo.