Email

office@balkanpopust.com

Balkan popust logo

Uslovi Korišćenja

BALKAN POPUST – KONCEPT SA QR KODOM

USLOVI KORIŠĆENJA

Osnovne informacije o pravnim uslovima korišćenja Balkanpopust portala.

MOLIMO VAS, SLEDEĆI TEKST PAŽLJIVO PROČITAJTE PRE KORIŠĆENJA NEKOG DELA WEB-SAJTA:  www.balkanpopust.com

Uslovi korišćenja

 Korišćenjem bilo kog dela portala Balkanpopust, saglasni ste i prihvatate sve navedene uslove korišćenja. Ukoliko se ne slažete sa uslovima koji su ovde navedeni, molimo Vas da ne koristite ovaj web-sajt.

Ni jedan deo portala Balkanpopust ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, niti za promovisanje istih. Korišćenje govora mržnje, ružnih reči, vređanje i diskriminacija na rasnoj, nacionalnoj, verskoj, polnoj i bilo kojoj drugoj osnovi smatra se kršenjem pravila i uslova korišćenja portala.

Korisnik je upoznat i saglasan sa činjenicom da pri korišćenju internet mreže ponekad može doći do tehničkih problema pri funkcionisanju iste, a sa tim i do prekida usluga. Takvi i slični događaji su van mogućnosti kontrole od strane Balkanpopusta, pa iz tog razloga Balkanpopust ne može biti odgovoran za bilo kakav gubitak podataka ili neki drugi događaj do kog može doći za vreme pružanja usluga od strane Balkanpopusta.

Korisnik je saglasan sa tim da pristup internet stranici www. balkanpopust.com ponekad može biti u prekidu, privremeno nedostupan ili isključen iz razloga kako rutinskog održavanja stranice tako i iz drugih razloga za koje nije odgovoran Balkanpopust. Korisnik ili krajnji korisnik je svaka osoba koja na bilo koji način kako neposredno tako i posredno koristi ili je koristila usluge Balkanpopusta.

Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste servise portala Balkanpopust, ukoliko ne krše uslove korišćenja.

Servis pretrage i agregacije vesti

Sajt Balkanpopust nema autorska prava nad sadržajima koje linkuje i nije odgovoran z njihovu sadržinu iako se apstrakti tekstova mogu pročitati i na sajtu Balkanpopust.

Portal Balkanpopust nije odgovoran za sadržaje drugih sajtova, čak iako ste na neki sajt upućeni linkom sa sajta Balkanpopust.

Ukoliko smatrate da je portal Balkanpopust povredio Vaša autorska prava linkovanjem i objavljivanjem apstrakta Vašeg sadržaja, molimo Vas da nas kontaktirate.

Informacije i servisi

 Informacije koje se nalaze na portalu Balkanpopust su javne, preuzete iz drugih medija i kao takve bez modifikacija objavljene, te portal Balkanpopust ne može preuzeti odgovornost za njihov sadržaj.

Autorski tekstovi u vlasništvu portala Balkanpopust bi trebalo da su tačni i javnosti su ponuđeni u najboljoj nameri. Portal Balkanpopust ima neotuđivo pravo da menja autorske sadržaje koji su u njegovom vlasništvu po sopstvenom nahođenju.

Oglašavanje i linkovanje

 Portal Balkanpopust ne snosi odgovornost za istinitost i kvalitet sadržaja reklamnih poruka, oglasa, kao i video sadržaja koji su linkovani na adrese drugačije od adresa u sklopu portala.

Istovremeno, Balkanpopust ne snosi odgovornost za eventualnu neistinitost navoda autora koji nisu u sastavu portala Balkanpopust ili njenih saradnika.

Portal Balkanpopust nema obavezu bezuslovnog linkovanja nekog Internet sadrzaja.

Slikovni sadržaj

 Portal Balkanpopust ne snosi odgovornost za fotografije i video snimke koje partneri plasiraju u okviru svojih prezentacija na portalu. Partner je u potpunosti odgovoran za kvalitet, sadržaj fotografije ili video snimke koje salje na postavku svoje prezentacije našim administratorima kao i za njihova autorska prava.

Odricanje od odgovornosti

 Portal Balkanpopust pruža informacije i svoje servise korisnicima u dobroj nameri. Vi se izričito slažete da je upotreba servisa i korišćenje informacija portala Balkanpopusta isključivo na Vaš rizik i da se portal Balkanpopust ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu direktnu ili indirektnu štetu nastalu korišćenjem ovih informacija i servisa.

Mada pokušavamo da održavamo informacije, softver i sve ostale usluge na ovom sajtu ispravnim, bezbednim i što je moguće tačnijim, sajt može da sadrži zastarele informacije, greške ili propuste za koje mi ne priznajemo nikakvu, ni delimičnu ni potpunu zakonsku odgovornost. Materijal i sadržaji postavljeni na ovom sajtu su obezbeđeni bez bilo kakve garancije.

Portal Balkanpopust zadržava pravo promene sadržaja bez prethodne najave, uključujući i promenu ove strane.

Zakonski sporovi

 Za svaki spor koji nastane povodom korišćenja ovog sajta ili tumačenja odredbi Uslova korišćenja primenjivaće se zakoni Republike Srbije i biće nadležni odgovarajući sudovi na teritoriji Republike Srbije.

 

KORIŠĆENJEM PORTALA www.balkanpopust.com  SMATRAMO DA STE U POTPUNOSTI UPOZNATI SA GORE NAVADENIM USLOVIMA KORIŠĆENJA I DA ISTE PRIHVATATE.